VI HJELPER DEG HELT I MÅL

VÅRE TJENESTER
delimiter image

UTNYTT MICROSOFT 365

Arkitektur og rådgivning

La Enable hjelpe din organisasjon å unngå fallgruvene ved innføring av Microsoft 365 

EFFEKTIVISER ARBEIDSPROSESSENE

Arbeidsflyt og prosesstøtte

Løsningene skal understøtte arbeidsprosessene – ikke omvendt! La Enable hjelpe din organisasjon med å utnytte mulighetene i Microsoft 365

HELE ORGANISASJONEN SKAL MED

Opplæring og brukeradopsjon

La Enable bistå med opplæring og brukeradopsjon av Microsoft 365

TA MICROSOFT 365 ET SKRITT VIDERE

Utvikling og integrasjon

Der standard funksjonalitet ikke strekker til kan vi bistå med å lage tilpasninger og videreutvikling som gir din virksomhet enda bedre nytteverdi

Noen av våre referanser
 • Sikker samhandling i skyen
  Politihøgskolen

  Stadig mer informasjon lagres «i skyen» i stedet for på lokale servere. Dette byr på nye sikkerhetsutfordringer, men gir også muligheter for enkel og sikker samhandling.

 • Produsering av Teams Live Event
  Riksantikvarens digitale høstmøte

  To tekniske produsenter fra Enable bisto Riksantikvaren med å håndtere 300 deltagere, 14 foredragsholdere og Q&A gjennom det digitale høstmøtet i 2020.

 • Enable FremViser
  Hent

  HENT-huset ble lansert 22. mai, og løsningen har i følge prosjektledelsen gjort «veldig mange personer veldig fornøyde». En introduksjonsvideo som ble laget var introduksjon nok for de fleste, og selv uten særlig markedsføring har løsningen i løpet av sommeren fått 2-300 unike daglige brukere.

 • Læringsportal
  NTNU

  NTNU driver ikke bare med studiepoenggivende opplæring. 7.000 ansatte, 40.000 studenter og mange faste samarbeidspartnere trenger stadig kurs og opplæring. Personalavdelingen ønsker å løse dette på en god og systematisk måte i den nye Læringsportalen. Før NTNU bestemte seg for dagens skyløsning basert på Office 365, ble flere alternativer vurdert.

Noen produkter

Image
Enable Equipe
``Travailler en équipe - to work as a team``
Med Enable Equipe får du et ferdig konsept som tar deg helt fra avgjørelsen om å ta i bruk Office 365 til dere har en ferdig oppsatt løsning med rutiner for forvaltning.
Image
Enable FremViser
Gjør viktig informasjon lett tilgjengelig for ansatte
Enable FremViser er et verktøy for å dynamisk presentere informasjon knyttet til en temastruktur; eksempelvis en kvalitetshåndbok, beredskapsplan eller lignende.
Image
Enable Årshjul
Effektiv årsplanlegging i Teams
Enable Årshjul er enkelt å bruke og gir en visuell fremstilling av aktiviteter på års-, månedlig og ukentlig basis.